Specialpass: Cirkelgym för synskadade

  • Datum: 25 mar – 03 jun, 2018
Killar med bollar

Träning för personer med synnedsättning

Söndagar med start 25 mars kl.15.00 kör vi stationer i cirkelgymmet där du tränar på din nivå baserat på din träningsvana och dagsform.

Kom och träna med oss

Du är välkommen ensam eller tillsammans med ledsagare. Vi hjälper dig hitta i lokalen och under träningen hjälper vi till vid förflyttningar mellan stationerna.

Passet

I passet kombinerar vi träning i maskiner och med funktionella styrkeövningar i mellanstationer. De funktionella övningarna kan anpassas individuellt. Vi värmer upp tillsammans under 5-10 minuter. Stationerna kör vi i 50 sekunder med en kort paus för att repetera övningen. Efter dessa två omgånger förflyttar vi oss till ny station. Passet avslutas med nedvarvning och rörlighetsträning tillsammans.
Hela passet tar ungefär 60 minuter.

Att tänka på:

Kom i god tid, det kan ta lite tid att komma på plats. Speciellt om det är många deltagare då vi inte kan ledsaga alla samtidigt.

Kontakta gärna receptionen 08-742 34 50 (sedan val nr 3) och säg till om du behöver ledsagning från porten till vår lokal som är en trappa upp. Värdesaker kan förvaras i hallen vi tränar i.

Övrigt

Passet har reserverade platser för personer med synnedsättning men är öppet för andra deltagare som kan fylla på i mån av plats.
Första tillfället är alla välkomna från 14.00 för extra genomgång av maskiner och övningar.

Snabbfakta

Pris: Träningskort: 450 kronor. Medlemskap: 100 kronor per kalenderår (medlemskap krävs)

Tid: Söndag kl. 15.00, från och med 25/3 - 3/6 (uppehåll 13/5)

Plats: Friskis&Svettis Tyresö, Bollmora gårdsväg 8, Tyresö

Anmälan och frågor till medlemsservice:
medlemsservice@tyreso.friskissvettis.se
Tel. 08-742 19 08