Ungkurs

  • Datum: 07 sep – 07 dec, 2017
FriskisSvettis_37_450

Om våra ungkurser

Från det år du fyller 14 år kan du träna själv i gymmet. Du behöver bara hänga med på en introduktionskurs först.  Du kan se höstens kursdatum här:

Hösten 2017 - Kursdatum

Tor     kl. 18.00    7 sep + 14 sep
Ons   kl. 18.30    20 sep + 27 sep
Ons   kl. 17.15     4 okt + 11 okt
Ons   kl. 18.30    18 okt + 25 okt
Tor     kl. 18.00     2 nov + 9 nov
Ons   kl. 17.15     15 nov + 22 nov
Tor     kl.18.00      30 nov + 7 dec

För att ha få behörighet att träna i gymmet ska du delta vid båda kurstillfällena.

Ungkursen

  • 2 tillfällen - Våra ungkurser är en introduktion till träning i Friskis gym, för dig som fyller 14 eller 15 år under året. Kursen består av två tillfällen, varje tillfälle är ca 1,5 timme. För att få träna på egen hand hos oss behöver du delta vid kursens båda träffar.
  • Teori & praktik - Du får veta mer om hur träning i Friskis gym funkar tillsammans med grundläggande teknik och träning. 
  • Träningsprogram - Efter genomgången kurs har du en bra grund och ett träningsprogram så att du själv kan fortsätta träna på egen hand i gymmet. 

För vem?

Kursen vänder sig till dig som är mellan 14-16 år och vill börja träna i gymmet. 

Vad kostar det?

  • Deltagande i kursen är gratis för dig som vid kursens start är medlem och har ett giltigt allträningskort.
  • Om du inte har ett giltigt träningskort behöver du betala en kursavgift samt medlemskap för året innan du kan boka kursen. I kursavgiften ingår 1 månads träning efter kursen. Kursavgiften och medlemskapet kan du betala i webb-shoppen eller i receptionen. I samband med betalningen registreras din personuppgifter. Var noga med att uppge din epost-adress samt mobilnummer vid registreringen.

Gratis om du redan är medlem och har ett giltigt allträningskort.
Kursavgift 450kr, inkl. 1 månads träning samt m
edlemskap som gäller per kalenderår 100kr.

Är du förälder som ska betala för din dotter eller son, var noga med att göra köpet i ungdomens namn och registrera in hens personuppgifter, så kursavgift och medlemskap kommer på rätt person. Annars kan hen inte anmäla sig.

Praktisk information

  • Var förberedd! Du får en bättre start på din gymutbildning om du har provat några av våra gruppträningspass tex cirkelfys eller cirkelgym. 
  • Kom minst 15 min före kursstart, för att registrera dig och hinna byta om till träningskläder. Kom ihåg att ta med dig dina träningsskor för inomhusträning.

Anmälan och avbokning

Via vår webb-bokning kan du anmäla dig till någon av våra planerade kurser. För att kunna boka dig behöver du vara registrerad hos oss, d.v.s. ha ett giltigt allträningskort eller betalat en kursavgift + medlemskap.

Du får mer information om kursen och även påminnelse inför kursstart som skickas ut via mail och sms.

Om du får förhinder behöver du avboka senast 24 timmar innan kursens start. Vid senare avbokning återbetalas inte kursavgiften.

Är du förälder som ska anmäla din dotter eller son, var noga med att logga in ungdomen innan du anmäler hen, så att vi får in rätt person på listorna.

OBSERVERA! 
Är den som skall gå kursen inte medlem redan så gå till rubriken "Ej medlem" och välj "Registrera". Därefter kan du köpa träningskort/kursavgift och medlemskap.
Bokning av ungkurs görs sedan efter registrering/inloggning via menyvalet "BOKA GRUPPTRÄNING". Välj sedan det datum då kursen är.

Frågor?

Hör av dig till medlemsservice@tyreso.friskissvettis.se så hjälper vi dig.