Kurs - Nybliven mamma

  • Datum: 06 sep – 01 nov, 2017

KURS - NYBLIVEN MAMMA

Mamma

En kurs på åtta gånger som vänder sig till dig som är nybliven mamma. Vi inriktar oss på övningar som är skonsamma och bygger upp kroppen igen från grunden. En stor del av övningarna fokuserar givetvis på de djupa mag- och bäckenbotten-musklerna men vi tränar även hela kroppen då en stark kropp är avlastande för att ta hand om ett litet barn.

FÖR VEM PASSAR KURSEN?

Kursen passar alla friska mammor med barn ca 2-12 månader. 
Det ska ha gått minst 6 veckor efter förlossning och barnet bör inte vara äldre än att det kan ligga på en filt, insats eller liknande. 

TID 

Start ons 6/9 kl 11.30-12.30. Sedan fortsätter kursen åtta onsdagar framåt. 
Vid intresse så finns möjlighet till förlängning. 

PLATS

Vi håller till i Friskis & Svettis Tyresös lokaler, Bollmora gårdsväg 8, Tyresö. Det finns möjlighet att parkera barnvagnen i lokalen.

KOSTNAD

Kursen kostar 640 kr för 8 tillfällen samt ett medlemskap på 100 kr. 

PRAKTISKT

Vi kommer varva teori med praktik så ta med träningskläder samt en filt, insats eller liknade för ditt barn att ligga på.

ANMÄLAN
Anmäl dig via mejl här
KURSLEDARE

Jonna Rosenkranz är leg. Naprapat samt gymansvarig på Friskis & Svettis Tyresö. Hon har utbildat i graviditet och träning samt mammaträning i över 10 års tid samt skrivit artiklar i ämnet för Friskispressen, Sveriges största träningstidning. Hon har även skapat en webbaserad kurs ”Gravid- så tränar du bäst". Som naprapat har hon flera års erfarenhet av att behandla och träna gravida och nyförlösta samt relaterade besvär.

MER INFO

Har du frågor eller funderingar kring kursen så kontakta Jonna, jonna@tyreso.friskissvettis.se