Medlem

Friskis&Svettis är Sveriges största idrottsförening och hos Friskis&Svettis i Tyresö tränar nästan fjorton procent av kommunens befolkning. Alla som regelbundet tränar hos Friskis&Svettis är medlemmar i föreningen. 

Ditt medlemskap

Som medlem i Friskis&Svettis har du rätt att delta på föreningens årsmöte då du har chans att påverka beslut som fattas. Du ingår i en gemenskap och har möjlighet att delta i olika medlemsaktiviteter som föreningen ordnar. Som medlem får du också Friskispressen sex nummer per år och kan fritt delta i vår träning utomhus.

Ideell förening

Att Friskis&Svettis är en ideell medlemsförening innebär att eventuella överskott går tillbaka till verksamheten eftersom det inte finns några vinstintressen. Föreningens uppdrag är att få så många som möjligt att motionera och som medlem har du aktivt valt en positiv livsstil där vi strävar efter att må bra i rörelse.

Medlemsservice

Välkommen med alla dina frågor om stort och smått som rör Friskis&Svettis och träning. Vi är många som både kan och vill få dig att trivas och må bra i föreningen. Läs gärna mer via menyn i vänsterkanten.